SPENCER WARD FÅR BRODs KOMPETANSESTIPEND 2025
Bryggeribransjen har gjennom de siste 20 årene gjennomgått betydelige endringer, og det har skjedd en profesjonalisering i alle ledd. Denne bransjen er dessuten en næring med høy innovasjonsgrad, noe som stiller krav til oppdatert kunnskap. Kompetanse er viktig for at bryggeri- og drikkevarebransjen skal utvikle seg framover. Det var i denne erkjennelsen at Bryggeri- og drikkevareforeningen opprettet et kompetansestipend i 2023.

Årets mottaker av stipendiet er Spencer Ward, Key Account Manager hos 7 Fjell Bryggeri i Bergen. Han skal bruke stipendiet til å bl.a. ta det nettbaserte kurset Artificial Intelligence: Implications for Business Strategy fra MIT Sloan og MIT CSAIL.
Spencer sier dette om å få stipendet: "Det er fantastisk å se at den norske bryggerbransjen går foran innen AI-innovasjon. Jeg tror AI vil være helt avgjørende for små bedrifter, og jeg gleder meg til å være med på å utvikle praktiske løsninger innen bransjen. Takket være BROD har jeg nå den utrolige muligheten til å studere på MIT – der jeg skal utforske hvordan kunstig intelligens kan skape enkle, kraftige verktøy som beskytter vår mest verdifulle ressurs: tid. Ved å designe automatiseringer som tar seg av rutineoppgaver, frigir vi tid til å fokusere på det vi kan best: det kreative, strategiske og relasjonsbyggende arbeidet som gjør den norske bryggerbransjen så unik."
Vi gratulerer Spencer med stipendet!